AcuRegenAcuRegenAz AcuRegen egy speciális, professzionális megközelítés a kozmetikai akupunktúra világában. A legkiválóbb minőségű, kifinomult speciális tűket használjuk, mely a módszer megalkotójának, Amanda Shayle-nek a szabadalma. Ezek a mikrotűk egy természetes "anti-ageing" kezelés részeként kerülnek behelyezésre az arc, nyak és a test bőrébe, melynek célja a bőr rugalmasságának visszaállítása, és a megjelenés újradefiniálása.Az AcuRegen kozmetikai akupunktúra előnyei:


 • Hatékony kollagénindukciós terápia
 • Csökkenti a tág pórusokat és hegszövetet
 • Minimalizálja a szem alatti karikákat, püffedtséget az arcon, nyakon és a testen
 • Redukálja, kisimítja és feltölti a ráncokat
 • Javítja a bőr elszíneződéseit, és visszaállítja természetes egyensúlyát
 • A fokozódó keringésnek köszönhetően friss, ragyogó arcbőrt biztosít
 • Emeli és tonizálja a megereszkedett arcizmokat-és bőrt, emiatt gyakran természetes „face-lift”-ként emlegetik
 • Test akupunktúrával kiegészítve javítja az általános közérzetet, alvást, relaxál és megannyi pozitív egészségügyi hatással rendelkezik.

Az AcuRegen bőrápoló készítmények is e szellemiség tükrében kerültek megalkotásra. Kozmetikumaink hangsúlyosan gyógynövényekkel, gyulladáscsökkentő hatású, naturális összetevőkkel (mint például az allantoin) és hidegen préselt esszenciális olajokkal készültek. Általuk egyensúlyba kerülnek a bőr funkciói, ezzel természetes módon védve és hidratálva a bőrsejteket. Továbbá a tűkkel együtt indukáljuk a test öngyógyító mechanizmusait, melyek fokozzák a kollagén és elasztin termelődést. A keringés fokozódása a regenerációs folyamat része, amely szépíti a bőr tónusát és textúráját. Mindez az Ön teljes egészségügyi állapotának elemzésével és figyelembevételével!


A maradandó és látványos eredmény eléréséhez az AcuRegen előírásai alapján átlagosan 6 alkalomra van szükség, melyet Step-up protokoll-szerűen, lépcsőzetes kezelési terv szerint állítunk fel.


 • 1. alkalom: Teljes egészségügyi konzultáció, arcbőr kiértékelése, részletes kezelési terv felállítása, fotó készítés, egészségügyi akupunktúra, AcuRegen Initial kezelés
 • 2.-5. alkalom: Egészségügyi akupunktúra, AcuRegen Step-up Level 1-4
 • 6. alkalom: Egészségügyi akupunktúra, AcuRegen Step-up Level 5, eredmények kiértékelése, fotó készítés

Az AcuRegen kozmetikai kezelést kiegészítjük részletes konzultációval, teljeskörű egészségügyi történet felvételével, komputeres állapotfelméréssel, egészségügyi akupunktúrával, elektro-akupunktúrával, esetenként fülakupunktúrával, a legszéleskörűbb eredmény elérésének érdekében. Az egészségügyi állapot folyamatos monitorozása biztosítja, hogy alkalomról alkalomra a bőr az adott állapotának és teherbírásának megfelelő mértékű és intenzitású kezelésben részesüljön.